11 януари, 2011

ЕЛЕКТРОМАГНИТНА РАДИАЦИЯ
Електромагнитната радиация променя фините енергийни полета около тялото ви, предизвиква къси съединения в организма ви, но повечето от вас имат съвсем ограничена представа как продължителното излагане на нея ще се отрази върху умственото, емоционалното и физическото ви здравословно състиояние. Домовете ви се препълват все повече с ненужни електрически нововъведения /всички излъчватели на някакво ниво/, но най-вредни са телевизорите, компютрите, сателитните чинии, безжичните телефони и микровълновите фурни. Всеки път, когато електричеството протича по жицата, то се излъчва в околната среда, прониква в аурата на Земята и се разпространява навън в космоса, по съкия начин, както огромни количества се погръщат от вашите многослойни полета на „телесни” същества. Електроуреди, като компютри, стереоуредби и електрическо осветление, съставят убийствени полета на пресичащки се електрически честоти и трупате радиация дори докато спите. В крайна сметка ествените енергийни меридиани на тялото се разкъсват и изменят, което води до заболявания и емоционално неравновесие.
Микровълновит печки са особено опустошителни. Въпреки гаранцията за безопасност, обещавана от търговската пропаганда, те излъчват опасно високи нива на електромагнитна радиация. Продължителното излагане може да доведе до изострени състояния на дисхармония във физическото тяло, като безплодие и рак. Микровълновите печки не само, че бълват електромагнитна радиация в домовете ви, околната среда и отвъд нея, но освен това тя пренарежда молекулярния строеж на храната ви. С прости думи, тези молекули се блъскат една в друга, триенето създава топлина и храната се сготвя за миг.
Ето друг проблем, за който все още не мислите и към който ви съветваме да насочите съзнателно мислите си във връзка с вашето здраве и заобикалящата ви среда – подчертано внимание върху широкото разпространение на микровълновото готвене. Разбирате ли какво става, когато химикалите и хормоните, използвани за обработване и съхранение на храната, се подложат на молекулярни промени? Много по-важна от загубата на някаква хранителна стойност на праодукта е токсичността на добавките, химикалите и хормоните, които се дестабилизират в процеса на молекулярни промени. Дори не можете да си представите какво ще бъде дългосрочното им въздействие върху физическото и фините ви тела.
Неустойчиви химикали в мъртва храна. Това ли имате предвид под здравословно хранене и грижа за тялото?

Откъс от книгата” Космосът на Душата”
Автор Патриша КориЛИЦЕТО ПОД ШАПКАТА МОЖЕ БИ СИ ТИ

Външните причини за заболяванията са много и включват: замърсяването на околната среда чрез химикали, които тровят храната, водата, въздуха и почвата: недостига на различни елементи в храната в резултат на несъвършените селскостопански методи и неправилното хранене; наследствените фактори, които влияят на метаболизма; натрупването на токсини, дължащо се на неспособността на тялото да преработи или изхвърли отпадъчните продукти по обичайните канали – червата, бъбреците, кожата и белите дробове; прекомерната употреба на лекарства с или без рецепта; електромагнитното замърсяване от изкуствени източници като високоволтовите електропроводи, мобилните телефони и антенните кули, компютрите и телевизионните екрани, водните легла и електрическите одеяла.