МЕДАЛЬОН "ЕЛЕКСИР"












Медальонът "ELIXIR" е високотехнологичен продукт, изработен от вулканични скали и специално подбрани природни минерали, в това число и от Рупите, заредени с енергоинформационните матрици на 42 лечебни растения и клетъчни храни. Тази комбинация е създадена с помощта на съвременни енергоинформационни и нанотехнологии, в резултат на което е получена уникална структура, излъчваща специфична енергия, наречена скаларна (торсионна). Излъчваните полеви структури взаимодействат резонансно с водата и клетките в организма, както например действа камертона за настройка на музикалните инструменти. Това резонансно взаимодействие позволява да се коригира и усили биополето на организма, да се стимулира положителния енергиен поток, спомагайки по такъв начин поддържането на енергийния баланс и усилване протичането на възстановителните процеси в организма. В основата на действието на медальона са заложени автогенераторни процеси на резонансен енергиен пренос, възбуждани от генерираната от медальона торсионна (скаларна) енергия с нейните специфични характеристики. Наред с това медальонът „ELIXIR" е източник на отрицателни йони, инфрачервена светлина и притежава символите на философския камък. Той е от типа пасивни активатори - немагнитен, неелектрически и няма нужда от презареждане и поддържане.

Приложението на медальона «ELIXIR» повлиява благоприятно:

увеличаването на жизнеността и енергията на тялото;
укрепването на биополето на тялото и предпазването му по такъв начин от вредни външни въздействия;
хармонизирането и балансирането на енергийните нива в организма и предотвратяването на заболявания;
подобряването на пропускливоста на клетъчните мембрани, а от там и клетъчното хранене;
стимулирането на обменните процеси и кръвообращението, пречистването от шлаки и токсини, неутрализирането на свободните радикали;
забавянето процесите на стареене и подмладяването на организма;
усилването на функциите на имунната и ендокринната системи;
подобряването на паметта, концентрацията и психическата устойчивост на съня;
намаляването на възпаления, болки в стави, артритни болки;
структурирането и пречистването от негативни енергийни въздействия на вода, течности, храни, хранителни добавки, козметика и др.;
материалното, ментално и духовно съвършенство.

Предназначение и свойства на медальона „ELIXIR"
Три са основните предназначения на медальона:

Въздействие чрез символите на Философския камък;
Защита от негативни външни въздействия;
Енергийна корекция, структуриране и подпомагане възстановяването на организма.
Медальонът има две страни - предна и задна
На задната част е изобразен знакът на философския камък. Той представлява комбинация от четирите принципа на древната философия, тяхната вечна, универсална природа:

Единство на Вселената - Космоса, Съзнанието, Бога
Двойнствеността на съществуването - мъжко и женско, ин и ян, материя и съзнание
Троичността на човешката същност - тяло, дух и съзнание
Четирите елемента на света - огън (енергия); въздух (интелект); земя (материя); вода (чувства).

Работната част на медальона (задна част)
Самото разбиране и притежаване на знака на философския камък носи огромна сила, мъдрост и съвършенство! „Всичко до което се докосне камъкът, се превръща в злато" Алхимиците Именно за това на предната страна на медальона е изобразен релефно знакът на златото, което се явява резултатът от работата на знака на философския камък. Освен златото, този знак изразява и слънцето (духовното слънце или духовността на човека).


Предната част на медальона знакът на златото и слънцето (духовността)
В този знак е закодирана тайната на материалното и духовно благополучие.
Защита от негативни външни въздействия
Ежедневно човешкият организъм изразходва колосално количество енергия за да се защити от негативните, чужди за него влияния на околната среда. Тези външни въздействия нарушават нормалното функциониране на жизнените процеси в организма и влияят изключително негативно върху качеството и продъжителността на човешкия живот. Към тях спадат:

вредният електромагнитен смог, състоящ се от излъчванията на високоволтови далекопроводи, средства за мобилни комуникации, мобилни телефони, компютри, телевизори, микровълнови печки, радиоапарати и всякакви други техники;
вредни геопатогенни излъчвания от земята;
вредни слънчеви, космически и други радиационни излъчвания и рентгенови лъчи;
вредни въздействия на пребиваващи в човека паразити, вируси, бактерии;
вредни енергийни въздействия от употребата на вода, течности и храни;
вредни психоенергетически въздействия от хора, предмети и специални уреди.
Всички тези въздействия влошават здравето, самочувствието, психическата и енергийна устойчивост на човека. Водят до възникването на различни болести, стареене и некачествен живот.

Благодарение на своите уникални качества и състав, медальонът „ELIXIR" защитава с успех човешкия организъм от всички тези вредни влияния. Ефектът се постига за сметка на подобряване структурата на естествената енергийна защита на човешкото тяло - неговата аура. Имайки предвид, че тя е първата бариера, която регулира енергийните и енергоинформационни контакти на всеки човек с околната среда, когато аурата се намира в оптимално състояние, тя ефективно защитава тялото от изброените по-горе външни негативни влияния. Този тип ефективна защита се постига при ежедневното приложение на медальона, описано по-долу (Практическо приложение на медальона „ELIXIR")

Енергийна корекция, структуриране и подпомагане възстановяването на организма
Едно от най-съществените приложения на медальона е възможността за енергийна корекция, структуриране и подпомагане подобряването на състоянието на организма Процесът може да бъде реализиран в няколко направления:

Структуриране на вода (енергизиране, оживяване)
Структуриране и обработка на течности и храни
Енергийно въздействие от енергоинформационните матрици на 42 лечебни растения и клетъчни храни
Въздействие на инфрачервени лъчи и отрицателни йони
Въздействие върху енергийното състояние на чакрите;

Цена: 80,00 лв।

Със всяка поръчка получавате подарък!

За връзка с нас: e-mail: danyar9@gmail.com
tel: 00306970623444

Популярни публикации