06 октомври, 2010

ПРОСИАЗИС


И псориазисът, и екземата се причиняват от Ascaris. Веществата, отделяни при неговото преминаване от един в друг стадий, са силно алергизиращи и тъкмо те вероятно поразяват кожата. Тъй като домашните любимци непрекъснато прихващат тези паразити, членовете на семействата също се заразяват отново. Правете зепинг.

Бернадет МакНат, на 34 години, имаше акне по гърба, гръдния кош и лицето. От тийнейджърската й възраст Бернадет била лекувана с ултравиолетови лъчи, Ретин А и антибиотици. Вече бе прекарала херпес и гъбично заболяванеВ кожата й имаше отложен стронций, а в бъбреците, кадмий, сребро и берилий, което затрудняваше излъчването. Имаше само един паразит - Trichinella в голямо количество. Децата и котката й също го имаха. Приложи в продължение на месеци противопаразитни билки, но нямаше никакво подобрение, докато бебето порастна и нямаше вече нужда от еднократни пелени. После се прочисти.


Евън Найт, на 36 години, имаше псориазис на лактите и коленете от 9 годишна възраст, който отскоро бе започнал да се разпространява по пръстите на ръцете и скалпа. Той имаше от време на време бронхит и отоци по очите - показателно за Ascaris. По време на посещението си при нас имаше Trichinella, метили и Echinostomum в кожата. Включихми го на противопаразитна програма и след три седмици започна възстановяване, въпреки че все още имаше обхващане на нова кожа. За да засили имунитета си, той премина на прясно мляко и направи необходимите прочиствания за отстраняване на отлаганията от арсеник, формалдехид и тулий (от витамин С).

Гери Частин, на 41 години, имаше зачервен нос със залющва-не по краищата. Беше лекуван със сулфамиди и EmycinTM. Имаше Leishmania tropica. Проведохме му лечение с NEORife и той веднага получи подобрение, но след четири седмици дойде отново. Открихме в тялото му четири разтворителя: бензол, ТХЕ, ТХ етилен и хександион. Това правеше заболяването нелечимо, тъй като реинфек-тирането бе неизбежно. Имаше освен това натрупвания от титан, платина и сребро в тъканите. Налагаше се да отстрани метала от зъбите си преди да преминем към лечение. Флойд Оулдхьм, в 50-те, получаваше пъпки по носа. Цялото му лице беше червено. Той се оплакваше от разслабен стомах и леко изпускане по малка нужда. Имаше два вида Leishmania (braziliensis и tropica). Унищожи ги с NEORife и започна билкова програма за прочистване на бъбреците. Пет седмици по-късно пъпките бяха изчезнали, но общата червенина се появи отново. Остана отрицателен за Leishmania, но се оказа, че има интоксикация с кобалт.

Известно е, че кобалтът благоприятства възникването на кожен рак и сърдечни заболявания. Това бе открито преди десетилетия, когато в Англия бе регистриран епидемичен взрив от сърдечни заболявания. Взривът бе проследен до една кръчма, посещавана от всички заболели. Оказа се, че са добавяли кобалт към бирата, за да направят по-висока пяна. Фактически пяната стояла като прическа. Оттогава кобалтът е включен в списъка на забранените добавки. Постепенно обаче кобалтът се завърна - първо в тоалетните блокчета (сините), след това в препаратите за прозорци (сините), след това в препаратите за миене на съдове и накрая дори във водата, за освежаване на устата. Ако видите продукт, оцветен в синьо, стойте далеч от него. Кобалтът се натрупва в сърцето и кожата. Хората с рак на кожата често имат кобалтови отлагания.Флойд престана да използва всички тези продукти и се оправи отново.

Грете Дрискол, жена на средна възраст, употребяваше тонове грим така изкусно, че следите от лифтинг на лицето й бяха невидими. Когато се появяваха и най-малките бръчи-ци, което ставаше по време на пътуване - това бе за нея катастрофа. Тя имаше паразити, но не можеше да направи нищо, докато пътуваше. Щом се прибра у дома, започна противопаразитна програма - 5 дни високо интензивна и след това поддържаща. Още след първата седмица лицето й стана безупречно.

Крофтън Торнтън, на 15 години, имаше подтискащо го акне. Имаше в кожата си Ascaris, анкилостома и Strongyloides (оплакваше се и от мигрени). Спря да пие купешки напитки, които замърсяваха организма му с разтворители. Унищожи по електронен път паразитите, а впоследствие чрез билки достигна до чувствително подобрение. След един месец обаче Strongyloides се появи отново. Независимо от това, той вече бе разбрал обусловеността на акнето си и знаеше,че е въпрос на постоянство да получи трайни резултати.

ЛИЦЕТО ПОД ШАПКАТА МОЖЕ БИ СИ ТИ

Външните причини за заболяванията са много и включват: замърсяването на околната среда чрез химикали, които тровят храната, водата, въздуха и почвата: недостига на различни елементи в храната в резултат на несъвършените селскостопански методи и неправилното хранене; наследствените фактори, които влияят на метаболизма; натрупването на токсини, дължащо се на неспособността на тялото да преработи или изхвърли отпадъчните продукти по обичайните канали – червата, бъбреците, кожата и белите дробове; прекомерната употреба на лекарства с или без рецепта; електромагнитното замърсяване от изкуствени източници като високоволтовите електропроводи, мобилните телефони и антенните кули, компютрите и телевизионните екрани, водните легла и електрическите одеяла.